Byd velkommen til vores nye hestemassør – Laura

Byd velkommen til Laura, vores nye dygtige hestemassør                           Laura på liggende hest

Laura blev i november 2020 færdiguddannet som Hestemassør hos Hesteakademiet og udbyder nu hestemassage m.m. fredag formiddag i klinikken.

Præsentation af Laura

Jeg har hele mit liv haft en stor passion for hestene, jeg har min egen lille hesteflok som består af avlshopper og ungheste, mine egne rideheste og min datters ponyer. Jeg rider selv på konkurrence plan og største delen af mit arbejdsliv har jeg brugt på tilridning og træning af unge heste og heste med problematisk adfærd og som underviser i elevskolen.

Jeg har taget flere uddannelser og kurser indenfor adfærd og indlæringspsykologi hvilket har hjulpet mig meget og givet mig en stor forståelse for hesten og dens helt fantastiske og hengivne væsen. Men problematisk adfærd hos hesten opstår aldrig bare ud af den blå luft og der vil altid være en årsag til denne. Nogle gange er det indlysende og forholdsvis nemt at finde den og hjælpe hest og ejer videre. Andre gange er det langt sværere, hesten kan have flere dårlige oplevelser i samværet med os mennesker lagret i hukommelsen og nogle gange er problematisk adfærd smerterelateret. I disse situationer er det ofte et langt sværere puslespil at finde frem til årsagen og i disse situationer har jeg ofte manglet brikker og værktøjer. Så det at få muligheden for at lære så meget nyt omkring hestens anatomi, fysiologi og biomekanik har været en kæmpe gave.

Det at jeg nu selv har to hænder der kan mærke muskelspændinger og andre udfordringer i hestekroppen er helt fantastisk. Men at have lært alt dette af Gitte her på Hesteakademiet har også gjort at jeg er blevet klar over hvor meget mere der er og som jeg endnu slet ikke ved nok om. Så jeg er dybt taknemmelig for nu også at være blevet elev på Hestefysioterapeut uddannelsen.

Jeg står ydmyg over for opgaven og jeg finder stor glæde ved at hjælpe hestene og gøre en forskel i samarbejde med alle jer andre som er en stor del af det management der er omkring hestene. At se hvordan kombinationen af massage/behandling og træning skaber nye og bedre resultater er fantastisk. Jeg glæder mig meget til at møde nye heste, ryttere, kuske og ejere her hos MySir. – Laura

 

Book tid hos Laura

Nu kan du booke tid hos Laura, som udbyder massage til heste i klinikken hver fredag formiddag.

Desuden kan du få heste behandlet med Activomed dækkener.

Book tid her.

PS! Indtil og med juni giver vi kr. 250,- i introduktionsrabat på en gang hestemassage hos Laura ?

Laura strækker hestens ben