Samarbejde med Højgård Hestehospital

Det er med stort fornøjelse og glæde at MySir Osteopati og Fysioterapi v. Gitte Soeby har indledt et samarbejde med Højgård Hestehospital?
SÅ dejligt at flere faggrupper går sammen for at få den bedste udredning af hesten, og dermed det bedste behandlingsresultat. ?

It is a great pleasure to announce that MySir Osteopati og Fysioterapi v. Gitte Soeby is going to work in collaboration with Højgård Hestehospital?
So nice that more professionals from different groups – join together to get the best assessment of the horse, and thus the best treatment results.

 

Se Nedenstående:

Har du nogle ridemæssige udfordringer med din hest? Præsterer den ikke helt som tidligere? Eller er du i tvivl om der er ”noget” som ikke er som det skal være med din hest? Kunne du tænke dig at få din hest undersøgt fra A til Z og gå hjem med en plan?

Hvis JA, så skal du helt klart læse videre her.

Højgård Hestehospital og Gitte Søby fra MySir Osteopati og Fysioterapi har sat den 24 april af til at hjælpe dig og din hest.
Til at starte med gennemgår du problemet sammen med dyrlæge Lars Bak og Gitte Søby, derefter ses hesten i bevægelse af både Lars og Gitte, hvorefter der udføres en mere specifik bevægelses analyse med blandt andet bøjeprøve. Er der behov for yderligere diagnostik så som scanning og røntgen eller skal der foretages medicinsk behandling eller laserterapi mm udføres dette efterfølgende.
Efter undersøgelse og behandling får du en træningsplan som er helt og aldeles til passet dig og din hest.
Prisen for hele undersøgelsen er 3000 kr inklusiv moms.
Ved yderligere diagnostik; røntgen, scanning, Laser mm betales en reduceret pris per ydelse.
Skynd dig at booke en af de eftertragtede tider på 65 96 48 88